“Iets te vieren?”

Party

Voor wie?

Voor iedereen die van een feestje houdt of om een bepaalde persoon in het zonnetje te zetten!

 

Wat krijg je?

2,5-3 uur durende fotoshoot (duur afhankelijk van het aantal deelnemers)

Een op de hobby’s van het kind/volwassene afgestemde taart

Frisdrank (of specifieke wensen)

Alle bewerkte foto’s (lage resolutie)

 

Wat houdt een partyshoot in?

Bij een party fotoshoot worden eerst groepsfoto’s gemaakt. Iedereen kan alvast wennen aan het flitslicht en het poseren. Bij grotere groepen worden kleinere groepjes gevormd en de foto’s die daaruit ontstaan worden samengevoegd in Photoshop met als resultaat een groepsfoto waar jullie allemaal op staan! Van de groep worden circa 6 verschillende opstellingen gefotografeerd.

Vervolgens krijgt iedereen een soort mini fotoshoot om te ervaren hoe het voelt om een dag in de spotlights  te staan. Je krijgt tips voor het poseren of anders kun je genoeg inspiratie op doen uit de voor handen liggende fotoboeken.

 

Diverse accessoires zoals boa’s, brillen, hoedjes en sieraden worden ter beschikking gesteld. Hiermee kunnen jullie helemaal los gaan! Mocht je nog specifieke accessoires mee willen nemen, kan dat natuurlijk altijd.

 

Neem beter te veel mee dan te weinig! Dit geldt ook voor kleding. Zorg voor wat verschillende kledingsets. Voor de groepsfoto’s is het handig om de kleding op elkaar af te stemmen of een bepaald kleding thema af te spreken. Voor de individuele foto’s is kleding persoonlijk, neem kleding mee waarin je je het lekkerste voelt.

 

De totale fotoshoot neemt circa 2,5 a 3 uur in beslag, dit is afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

Na de fotoshoot worden de mooiste foto’s bewerkt en weggezet bij een fotovakcentrale. De foto’s kunnen worden besteld en met een waardebon heb je direct korting op de bestelling!

Daarnaast krijg je alle bewerkte foto’s met Dikadootje logo (lage resolutie), leuk om bijvoorbeeld op Facebook te zetten!

 

©Dikadootje. Alle rechten voorbehouden.