“Iedereen is het waard om mooi gefotografeerd te worden!”

Fotoshoots

Voor wie?

Iedereen

 

Wat krijg je?

1 – 2 uur durende fotoshoot (afhankelijk van welke vorm je kiest)

Iets te drinken en te snoepen

Alle bewerkte foto’s (lage resolutie)

 

Wat houdt een fotoshoot in?

De basis of uitgebreide fotoshoot is geheel naar eigen wens in te delen, het maakt mij niet uit wie met wie op de foto gaat en heb je specifieke wensen dan kun je die van tevoren doorgeven.

Meestal wordt deze fotoshoot gebruikt voor het maken van familie foto’s waarbij de gehele familie wordt gefotografeerd en van de gezinnen afzonderlijk. Daarnaast wordt deze shoot gebruikt voor zwangeren, new borns, partners of voor een enkel persoon.

 

Het verloop van een huisdierenfotoshoot is niet te voorspellen, dit hangt van het karakter van het dier af. Geduld is daarbij een schone zaak! Tot nu toe is het altijd gelukt om daar een mooie plaat van te maken!

 

Een smashfotoshoot is een fotoshoot gericht op een 1 jarige die voor de zijn of haar allereerste verjaardag los kan gaan met een kleurrijke smashtaart! Uiteraard zijn ze op latere leeftijd ook van harte welkom!  Voor voorbeeldfoto’s kun je een kijkje nemen in  het album Smash shoot onder mijn Portfolio.

 

De totale fotoshoot neemt 1 tot 2 uur in beslag, dit is afhankelijk van het aantal deelnemers.

 

Na de fotoshoot worden de mooiste foto’s bewerkt en weggezet bij een fotovakcentrale. De foto’s kunnen worden besteld en met een waardebon heb je direct korting op de bestelling!

Daarnaast krijg je alle bewerkte foto’s met Dikadootje logo (lage resolutie), leuk om bijvoorbeeld op Facebook te zetten!

©Dikadootje. Alle rechten voorbehouden.